Dārzeņu un augļu pārstrādes iekārtas
Kompakti modeļi dārzeņu griešanai un smalcināšanai dažādos veidos. Iekārtas piemērotas izmantošanai gan mājas virtuvē, gan kafejnīcās, gan dažādās iestādēs (skolās, bērnu dārzos, aprūpes iestādēs utt), kur nepieciešams sagatavot gan dažādus salātus, gan sasmalcināt dārzeņus cepšanai vai vārīšanai.
Rūpnieciskās žāvētavas, liofilizatori
Profesionālās žāvētavas ir ideāli piemērotas gan lauku saimniecībās, kas nodarbojas ar augļu un ogu pārstrādi, gan saimniecības, kas nodarbojas ar ārstniecības augu žāvēšanu. Tās ir pielāgojamas dažādām situācijām un lietošanas apstākļiem. Šādām rūpnieciskajām žāvētavām vidējais enerģijas patēriņš ir aptuveni 1 kW/h uz litru ūdens, kas nozīmē enerģijas izmaksas € 0,10 / € 0,15 par katru kg. pārveidota svaiga produkta. Produkti tiek žāvēti zemā temperatūrā 30o C – 80o C vienmērīgi visā tilpumā, tādējādi saglabājot dabisko krāsu, smaržu, garšu un uzturvērtību. Pēc vajadzības ievietoti ūdenī, produkti atgūst formu.